Меню
Количка

Билкова ТИНКТУРА GRIP-ЩИТ превантивно против грип, 100 мл.

Билкова ТИНКТУРА GRIP-ЩИТ  превантивно против грип, 100 мл.
Билкова ТИНКТУРА GRIP-ЩИТ превантивно против грип, 100 мл.
  • : В продажба
  • Модел: Билкова ТИНКТУРА GRIP-ЩИТ превантивно против грип, 100 мл.
9.30лв.
без ДДС: 9.30лв.

ТИНКТУРА GRIP-ЩИТ, превантивно против грип, 100 мл.

Действие и приложение на продукта

Билките в комбинацията влияят благоприятно върху имунната система. Препоръчва се  преди грипни епидемии. Екстрактът от билки в комбинацията влияят благоприятно върху имунната система. Препоръчва се преди грипни епидемии. Ехинацеята спомага за повишаване броя и ефективността на различните клетки на имунната система. Гъбата Рейши изключително подобрява имунитета, има изразени антивирусни, антибактериални и антитоксични свойства, така че може да се използва и като естествен антибиотик. Астрагалът поддържа нормалната функция на имунната система при чести простудни заболявания, големи физически и умствени натоварвания, вторични имунодефицити (стимулират функцията на NK- и Т -клетките, спомага за работата на интерферона). Бъзовият плод допълва със своите имунно -поддържащи качества. Всички заедно са изключително богати на фитонутриенти, необходими на организма да функционира правилно и безпроблемно.


Състав: 1ml съдържа 1ml тинктура 1:5, еквивалентен на 200mgбилки: ехинацея, астрагалус, рейши, бъз цвят; Етанол 66% об./об.


Действие: Билките в комбинацията влияят благоприятно върху имунната система. Препоръчва се  преди грипни епидемии.

Приложение: Перорално - по 10-20 капки, един до три пъти дневно в 100 мл вода.ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВА ПРЕПОРЪЧВАНАТА ДНЕВНА ДОЗА. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ЗАМЕСТИТЕЛ НА РАЗНООБРАЗНОТО ХРАНЕНЕ. ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА МЯСТО.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър