Меню
Количка

билкова тинктура КУРКУМА И ДЖИНДЖИФИЛ, 50 мл.

билкова тинктура КУРКУМА И ДЖИНДЖИФИЛ, 50 мл.
билкова тинктура КУРКУМА И ДЖИНДЖИФИЛ, 50 мл.
билкова тинктура КУРКУМА И ДЖИНДЖИФИЛ, 50 мл.
билкова тинктура КУРКУМА И ДЖИНДЖИФИЛ, 50 мл.
билкова тинктура КУРКУМА И ДЖИНДЖИФИЛ, 50 мл.
  • : В продажба
  • Модел: Билкова тинктура КУРКУМА И ДЖИНДЖИФИЛ, 50 мл.
7.60лв.
без ДДС: 7.60лв.

КУРКУМА И ДЖИНДЖИФИЛ, Тинктура 50мл

Zingiber officinale, Curcuma longa

Действие и приложение на продукта

Благоприятно за имунната система, стомашно-чревния тракт, черния дроб. Общоукрепващо. Може да се използва в периодите с грипни и вирусни прояви. Комбинацията от Джинджифил и Куркума благоприятства предимно храносмилането. Джинджифилът  съдейства за успокояване на стомаха и облекчава храносмилането, като свойството си дължи предимно на основните си съставки - етерични масла. Куркумата  от своя страна е мощен антиоксидант, като основната й съставка е куркумин. Спомага при въздействието на свободните радикали, насърчава работата на черния дроб и допринася положително при възпаление, като понижава нивата на хистамин и насърчава производството на кортизон от надбъбречните жлези. Спомага за нивата на тромбоцитите като подпомага за кръвообращението, а това е добре при атерoсклероза. Двете билки съдействат главно за добър имунитет, стомашно-чревния тракт и черния дроб. Насърчават метаболизма и изхвърлянето на токсини.

Състав

1ml съдържа 1ml тинктура 1:5, еквивалентен на 125 mg Zingiber и 125 mg Curcuma. 

Съдържа:

Глицерин: 59%.

Без лекарско предписание.

Начин на употреба и дозировка

Като хранителна добавка, приемайте по 25 капки три пъти дневно, 15 минути преди хранене, разтворени в 100 ml вода. /25 капки = 1 ml./

Съдържание на една дневна доза

375 мг Куркума и 375 мг Джинджифил.

*Хранителна добавка

Да не се превишава препоръчваната дневна доза от 3 мл. Да не се използва от бременни, кърмачки и лица под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява недостъпно за деца.

Годност след първо отваряне на опаковката

2 месеца

Противопоказания

Не приемайте този продукт, ако приемате антидепресанти по рецепта или, ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с вашия лекар, преди употреба.

*Допълнителна информация: Куркуминът, биоактивното съединение, присъстващо в куркумата, е експериментално установено, че влияе на третирането на тревожност, подтиснатост и други - вероятно поради повишаването на нивата на серотонин и допамин. Изследванията предполагат, че всъщност той може да бъде много ефективен с много по-малко странични ефекти. В този смисъл е необходима консултация за евентуално намаляване на дозата на основното лекарство.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър