Меню
Количка

билкова ТИНКТУРА МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА, 20ml

билкова ТИНКТУРА МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА, 20ml
билкова ТИНКТУРА МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА, 20ml
  • : В продажба
  • Модел: Билкова ТИНКТУРА МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА, 20ml
2.00лв.
без ДДС: 2.00лв.

ТИНКТУРА МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА, 20 мл

Състав: 1ml съдържа 1ml тинктура билки, еквивалентен на на 200mg билки: мента лист, глог, валериана. Етанол 66%.

Приложение: по 20-30  капки, един до три пъти дневно в 100 мл вода.  

Действие на продукта

Комбинираният прием на Мента, Глог, Валериана има широко установена практика, с доказан ефект за облекчаване на симптомите и като профилактика в дейността на нервната, сърдечно-съдовата и храносмилателната системи. Течната форма има бързо и ефективно действие. Допринася за успокояването на възбудена нервна система и нормализира сърдечната дейност. Спомага при сърдечна невроза, исхемична болест на сърцето и атеросклероза. Съдейства за тонизирането на мускулатурата на сърцето, повишава устойчивостта към стрес, допринася нормализирането при високо кръвното налягане и нивото на холестерола в кръвта. Също така спомага за облекчаване при състояния на нервност по време на менструация и менопауза. Допринася за облекчаването при болки в стомаха.

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВА ПРЕПОРЪЧВАНАТА ДНЕВНА ДОЗА. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ЗАМЕСТИТЕЛ НА РАЗНООБРАЗНОТО ХРАНЕНЕ. ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА МЯСТО.

Ментата помага да се преодолее синдромът на нервния стомах. Чрез активиране на анти болковия канал в дебелото черво и успокояване на възпалителните процеси в храносмилателната система и болките в нея, ментата действа за диспепсията на стомаха и оздравителните процеси. Малко известен е и фактът, че ментата унищожава глисти и паразити, които в много случаи са причинители на сериозни заболявания.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър