Меню
Количка

билкова ТИНКТУРА STOP-GRIP ПРИ ГРИП И НАСТИНКА, 100 мл.

билкова ТИНКТУРА STOP-GRIP ПРИ ГРИП И НАСТИНКА, 100 мл.
билкова ТИНКТУРА STOP-GRIP ПРИ ГРИП И НАСТИНКА, 100 мл.
  • : В продажба
  • Модел: Билкова ТИНКТУРА STOP-GRIP ПРИ ГРИП И НАСТИНКА, 100 мл.
9.30лв.
без ДДС: 9.30лв.

ТИНКТУРА STOP-GRIP ПРИ ГРИП И НАСТИНКА, 100 мл

Действие и приложение на продукта

Препоръчва се по време на грипни епидемии. Екстрактът от билки в комбинацията влияят благоприятно върху имунната система. Препоръчва се по време на грипни епидемии. Ехинацеята спомага за повишаване броя и ефективността на различните клетки на имунната система. Прополисът притежава противомикробни, противовирусни, противоплесенни, антибиотични и антимикотични свойства и действа дезинфекционно, обезболяващо и особено силно имуностимулиращо. Чесъсът е известен с качеството си да стимулира имунната система като въздейства пряко на вирусите и бактериите носещи грип. Бъзовият плод допълва със своите имунно -поддържащи качества. Всички заедно са изключително богати на фитонутриенти, необходими на организма да функционира правилно и безпроблемно.


Състав: 1ml съдържа 1ml тинктура 1:5, еквивалентен на 200mg билки. Етанол 66% об./об. Билки: ехинацея стрък, боунсет, бъз плод, чесън, прополис;
Действие: Билките в комбинацията влияят благоприятно върху имунната система. 
Приложение: Перорално - по 15-20 капки, три пъти дневно, 10-15 минути преди хранене в 100 мл вода. 

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВА ПРЕПОРЪЧВАНАТА ДНЕВНА ДОЗА. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ЗАМЕСТИТЕЛ НА РАЗНООБРАЗНОТО ХРАНЕНЕ. ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА МЯСТО. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър