Меню
Количка

СТЕВИЯ, ТРАПЕЗЕН ФИЛТЪРЕН ЧАЙ - 30гр

СТЕВИЯ, ТРАПЕЗЕН ФИЛТЪРЕН ЧАЙ - 30гр
СТЕВИЯ, ТРАПЕЗЕН ФИЛТЪРЕН ЧАЙ - 30гр
  • : В продажба
  • Модел: СТЕВИЯ, ТРАПЕЗЕН ФИЛТЪРЕН ЧАЙ - 30гр
5.00лв.
без ДДС: 5.00лв.

СТЕВИЯ, ТРАПЕЗЕН ФИЛТЪРЕН ЧАЙ - 30гр

Stevia Rebaudiana - включва само натуралната билка
Стевия спомага за нормализиране на кръвната захар;
Стевия понижава нивата на холестерола в кръвта;
Стевия способства за изхвърляне на токсините от организма;
Стевия намалява влечението към алкохола и никотина;
Стевия действа тонизиращо и забавя стареенето;
Стевия е подходяща за включване в диети за отслабване.
Действие: Стевията оказва общо тонизиращо действие, възстановява силите след нервно и физическо изтощение и намалява процесите на стареене. Тя е незаменимо средство за болните от сърдечно-съдови заболявания и захарен диабет, т.к. стевиозидите стимулират секрецията на инсулина. Многобройни изследвания доказват, че при редовно използване на стевия се намалява съдържанието на захар, радионуклеиди и холестерол в организма, подобрява се регенерацията на клетките и коагулацията на кръвта, укрепват се кръвоносните съдове и се нормализира кръвното налягане. Стевия има тонизиращо действие, възстановява силите след продължително психическо и физическо натоварване, укрепва сърцето и понижава нивото на холестерола. Помага за по-бързото възстановяване на функциите на организма след химио- и лъчетерапия.
Стевията е абсолютно безвредна. Изследванията доказват липсата на токсичност и мутагенност на компонентите, съдържащи се в нея. Тя може да се използва всекидневно като естествено сладък чай. Натуралната билка стевия, на филтър е естествено сладък чай, от който не се напълнява. Напротив чаят от стевия повишава обмяната и има благоприятно действие както при наднормено тегло, така и при диабет. Укрепва сърцето и понижава нивото на холестерола.
Състав: Стевия лист - Stevia Rebaudiana
Начин на употреба: 1 филтърно пакетче се залива с 250 мл вряща вода. Запарва се 5-8 мин и се прецежда. Приема се 2 - + пъти дневно.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър