Меню
Количка

ПЧЕЛЕН МИКС ОТ РОДОПИТЕ, 4 в 1, 250 гр.

ПЧЕЛЕН МИКС ОТ РОДОПИТЕ, 4 в 1, 250 гр.
ПЧЕЛЕН МИКС ОТ РОДОПИТЕ, 4 в 1, 250 гр.
  • : В продажба
  • Модел: ПЧЕЛЕН МИКС ОТ РОДОПИТЕ, 4 в 1, 250 гр.
10.50лв.
без ДДС: 10.50лв.

ПЧЕЛЕН МИКС ОТ РОДОПИТЕ, 4 в 1, 250 гр.

Пчелна смес
• пчелно млечице,
• пчелен прашец,
• пчелен мед,
• прополис
МИКС ПЧЕЛИЦА е уникална комбинация от четирите най-ценни пчелни продукта, създадена за първи път в света от опитните български пчелари.

Употреба: 1 ч.л. на ден, сутрин на гладно, преди хранене. Може да се разтвори във вода.

Съхранение – Да съхранява на хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина.

Допълнителна информация:

Медът има антимикробни, антибактериални, противовъзпалителни и имуностимулиращи свойства. Може да успокои възпалено гърло и да помогне в борбата с обикновената настинка, да се справи или да предотврати сезонните алергии. Медът може да се прилага директно върху изгаряния, за да се предотврати образуването на мехури и да се ускори заздравяването.

Пчелното млечице има невероятни противовъзпалителни, антиоксидантни, антимикробни и имуномодулиращи свойства. Забавя процесите на стареене, удължава живота и стимулира производството на колаген в кожата. Стимулира функциите на мозъка, подобрява паметта и психичното здраве, и предотвратява невродегенеративни заболявания като Алцхаймер и Паркинсон.

Пчелният прашец е много богат на лесно усвояеми хранителни вещества:  протеини, витамини, минерали, ензими, въглехидрати и мастни киселини. Има противовъзпалителни, антимикробни и антитуморни свойства, помага за заздравяването на рани и защитава сърцето, като намалява количеството мазнини в кръвта.

Прополисът съдържа около 300 полезни съединения. Той има широк спектър от противовъзпалителни, антимикробни, антивирусни и антитуморни свойства. Модулира имунната система и подпомага заздравяването на рани. Използва се за инхибиране на стомашно-чревни инфекции, вагинални инфекции и кандида, предотвратява заболявания на устната кухина и заздравява наранени венци.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър