Меню
Количка

Кристален дезодорант Victoria Bells

Кристален дезодорант Victoria Bells
Hot Препоръчано -18 %
Кристален дезодорант Victoria Bells
  • : В продажба
  • Модел: Кристален дезодорант Victoria Bells
Офертата изтича след:
Day
Hour
Min
Sec
9.90лв.
12.00лв.
без ДДС: 9.90лв.

Кристален дезодорант Victoria Bells

Натурален продукт предпазващ от миризма при изпотяване!

Погрешно е схващането, че телесната миризма се предизвиква от потта и високите летни температури! Тя е вторичен продукт, който се получава при взаимодействието на потта със специфичен вид кожна бактерия, живееща навсякъде около нас.  Тъй като чрез потенето регулираме постоянната телесна температура и изхвърлянето на токсините, не е здравословно да го спираме. Затова с Victoria Bell’s Crystal Deodorant нанасяме защитен слой, без да запушваме порите, като по този начин създаваме среда, невъзможна за проникването и развитието на бактерията и така премахваме предпоставките за неприятна миризма по тялото и дрехите. Тъй като природният кристал е без аромат, без притеснение може да го съчетаете с любимия си парфюм. Освен че не позволява потта да се разлага, действа антибактерицидно и предпазва от широка гама гъбични и кожно-алергични фактори. Може да се ползва освен като дезодорант и за почистване на мазна кожа. 
Познатите ни досега дезодоранти са създадени на базата на различни алуминиеви съединения и изкуствено създадени химикали, които проникват през кожата и имат доказано вредно въздействие върху човешкия организъм и могат да предизвикат алергии, обриви, неразположение и др. Нашият кристален дезодорант е съставен от 100% безвредни за организма натурални еко продукти - минерални соли и естествени антиоксиданти.

Лесен е за носене и употреба. Кристалът Ви предпазва от неприятната миризма цели 24 часа. Оставате свежи и сигурни в себе си, независимо къде сте и какво правите. Той ще Ви помогне да се справите и с друг неприятен за всички ни проблем – следите от дeзoдорант по дрехите. С този кристален дезодорант завинаги ще забравите за тях, защото той никога няма да остави каквото и да е петънце върху облеклото Ви!


Начин на ползване: Victoria Bell’s Crystal Deodorant е лесен за употреба и съхранение. Намокрете го съвсем леко и нанесете върху кожата. За максимален ефект се препоръчва използването на дезодоранта веднага след къпане – тогава се нанася на мократа кожа. Дезодоранти Victoria Bell’s Crystal Deodorant не изветрява, не губи качествата си а
ко го забравите отворен и може без проблеми да стои в банята, без да се oвлажни!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър