Меню
Количка

ЗЕОЛИТ, КЛИНОПТИОНОЛИТ - 5мм., 200гр.

ЗЕОЛИТ, КЛИНОПТИОНОЛИТ - 5мм., 200гр.
ЗЕОЛИТ, КЛИНОПТИОНОЛИТ - 5мм., 200гр.
ЗЕОЛИТ, КЛИНОПТИОНОЛИТ - 5мм., 200гр.
ЗЕОЛИТ, КЛИНОПТИОНОЛИТ - 5мм., 200гр.
ЗЕОЛИТ, КЛИНОПТИОНОЛИТ - 5мм., 200гр.
  • : В продажба
  • Модел: ЗЕОЛИТ, КЛИНОПТИОНОЛИТ - 5мм., 200гр.
4.40лв.
без ДДС: 4.40лв.

ЗЕОЛИТ, КЛИНОПТИОНОЛИТ 5мм. , 200 гр.


- Пречиства водата
- Детоксикира тялото
- Благоприятен за здравето


Употреба: Пакетчето се изсипва в 2,5 литра (за 100 гр. зеолит) или 5 литра (за 200 гр. зеолит) трапезна вода за пиене. След 8 часа тя е готова за пиене. Когато изпиете водата, напълнете съда отново. След три месеца използване зеолита трябва да се замени с нов. Добре е всеки ден, сутрин на гладно да изпивате чаша топла, пречистена със зеолит вода, бавно и на малки глътки. Не увеличавайте изведнъж приема на вода, ако до този момент сте пили малки количества. Препоръчва се да се приема литър до литър и половина пречистена вода на ден.


Научете повече за Зеолита:
Природният зеолит или клиноптиолит е минерал с изключителни свойства. Той пречиства тялото ни от токсини и бактерии, като по този начин действа благотворно върху целия организъм. Едно от най-големите находища на зеолит е в Ропите - с. Бели пласт, от което всяка година се изнасят тонове клиноптиолит за цял свят.
Поставен във вода, зеолитът елиминира йоните на тежките метали в нея, като по този начин я пречиства от замърсявания. Приемът на така пречистената вода, отвежда токсините и бактериите от организма ни. Има множество твърдения за ползите му, но едно е факт - зеолитът е мощен детоксикатор!  
Действа благоприятно при сърдечни проблеми, безсъние, нервност и артрит, поради наличието на всички необходими ни минерали.  При употреба на пречистена със зеолит вода, се предпазвате от   язви, гастрити и колити. Изследвания показват, че зеолита чудесно се допълва с действието на естествените имуностимулатори като ехинацея, полен, прополис (клей) и др.


ВНИМАНИЕ: Съществуват множество фалшификати на зеолит, които сериозно могат да увредят вашето здраве! Използвайте само лицензиран и термично обработен клиноптиолит! Не го обработвайте сами у дома! Съществува опасност за отравяне с тежки метали!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър